ANKARA (AA) - Güvenlik gerekçesiyle Filistin'in ev sahipliği yerine Kuveyt'teki Uluslararası Jaber Al-Ahmad Stadı'nda oynanan ikinci tur I Grubu mücadelesini Avustralya, 18. dakikada Harry Souttar'ın golüyle 1-0 kazandı.

Karşılaşmada yaşananlar ise skorun önüne geçti. Filistinli savunma oyuncuları Ibrahim Abuimeir, Ahmed Kullab ve Khaled Al-Nabris'in Gazze kentinden çıkışına izin verilmemesi nedeniyle forma giyemediği maçta, tribünlerde yer alan yaklaşık 15 bin taraftar, Filistin bayrakları ve "Gazze'ye özgürlük" pankartları açtı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan: (Kamu işçisinin zam görüşmeleri) Hassasiyetle süreci yürütüyoruz Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan: (Kamu işçisinin zam görüşmeleri) Hassasiyetle süreci yürütüyoruz

Avustralya Futbol Federasyonu ise oyuncuların, bu maçta elde ettikleri kazancı Gazze'ye yardım için bağışladıklarını duyurdu.


Muhabir: Doğa Kırmızıoğlu

Kaynak: aa