Genç kalmanın sırları!

Hücrelerin ve bağ dokularının dolgu ve destek gereksinimini karşılıyor.

Besinlerin hücrelere taşınmasını, atıkların da hücrelerden çıkışını sağlıyor.

Vücudun kendi hormonları kadar etkili. Cildi dolduruyor ve gerginliğini sağlıyor.

B vitamini bağ dokusunun sıkılığını destekliyor, selüliti önlüyor.

Serbest radikallere karşı önemli hücre koruyucu maddeler içeriyor ve böylelikle yaşlılığın doğrudan hücrelerde durdurulmasını sağlıyor.

SOMON VE RİNGA BALIĞI

Vücudun acil ihtiyaç duyduğu ama kendi başına üretemediği doymamış yağ asitleri içeren bu balıklar, hücrelerdeki yaşlılık sürecini yavaşlatarak anti-agingde anahtar görevi görüyor.

Bileşimindeki allizin maddesi kan dolaşımını harekete geçirerek cildi arındırıyor.

Böylelikle cilt sağlıklı bir renge kavuşuyor.

Vücudun güzellik hormonları üretmek için ihtiyaç duyduğu yüksek değerde protein içeriyor.

Ayrıca kolajen üretimini ve bağ dokusundaki liflerin yenilenmesini destekliyor.

Soğuk preslenmiş hali sağlıklı yaşam için bire bir olan bu yağ, erken yaşlanma ve kırışıklıklar için mükemmel bir silah.

Doymamış yağ asitleri hücreleri tehlikelerden koruyor.

Dikkat çekici şekilde "niacin" maddesi içeriyorlar.

Kalsiyum zengini bu ot, ciltte su depolanmasını sağlıyor ve hücre yenilenmesinde görev alıyor.

Haftada birkaç kez sofrada olmalı. Demlenip çay gibi içilebilir.

E vitamini açısından zengin. Böylece serbest radikallere karşı içeriden de etki ediyor.

Şeker ve ensülin cildi yaşlandırıyor. Buna karşın elma kan şekerini sabitliyor ve ensülin iniş çıkışını engelliyor.