İZMİR (AA) - Hepsiburada, KOBİ'ler başta olmak üzere lerini e-ticaretle büyütmek isteyenlere sunduğu anahtar teslim çözümlerini İzmir'de tanıttı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, "Hepsiburada İş Ortağım Buluşmaları" programı gerçekleştirildi.

Etkinlikte, Hepsiburada'nın satıcılarına sunduğu operasyonel, dijital, finansal, sosyal ve ticari ihtiyaçlara yönelik tüm ürün ve hizmetler detaylarıyla paylaşıldı.

Başta KOBİ'ler olmak üzere işlerini e-ticaretle büyütmek isteyenlere sunulan anahtar teslim çözümlerin anlatıldığı toplantıda, "Hepsiburada İş Ortağım" dünyasının ayrıcalıkları hakkında bilgi verildi.

Hepsiburada Grup Başkanı Ender Özgün, yeni iş ortaklarına yönelik özel fırsatlarla işlerini büyütmek adına ilk 3 ay boyunca komisyonlarda yüzde 50 indirim fırsatı ile daha avantajlı bir başlangıç yapmalarına imkan tanıdıklarını aktardı.

İş ortaklarının ürünlerini sadece 2 saat içinde satışa açabildiğini aktaran Özgün, şunları kaydetti:

"Hem yeni hem de mevcut iş ortaklarımız sunduğumuz geniş pazarlama ve reklam ağıyla satışlarını 4 kat artırma fırsatını elde ederken, operasyonlarını da haftada sadece 1 fatura ile kolaylaştırabiliyorlar. Aynı zamanda, kredi veya erken ödeme seçenekleriyle sağlanan finansman desteğiyle nakit akışını yönetmelerini de kolaylaştırıyoruz. Bununla birlikte 'Girişimci Kadınlara Teknoloji Gücü' programımızla da 55 binden fazla kadın girişimcimizi yüzde 50 komisyon indirimi, ücretsiz fotoğraf çekimi ve reklam bakiyesi gibi fırsatlarla buluşturarak, onların işlerini büyütmelerine ve dünyaya açılmalarına yardımcı oluyoruz. Tüm bu çözümler, sadece Türkiye'de değil, uluslararası pazarlarda da markalarını büyütme fırsatı sunuyor. Bizim için, iş ortaklarımızın başarısı, Hepsiburada'nın başarısıdır ve bu süreçte onlara her aşamada destek olmaktan gurur duyuyoruz."

Etkinlikte şirketin başarılı iş ortaklarına plaketleri takdim edildi.

Maliye'den yeni uygulamalar... Ba-Bs formları tarih oldu Maliye'den yeni uygulamalar... Ba-Bs formları tarih oldu


Kaynak: aa