İnegöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri kafeterya işletmelerine yönelik denetim gerçekleştirdi. 67 kafe ekiplerce detaylı şekilde incelendi.

BURSA (İGFA) - İnegöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ilçe genelinde farklı sektörlere yönelik denetimlerini sürdürüyor. Belirli aralıklarla yapılan denetimler kapsamında son olarak kafeterya işletmeleri mercek altına alındı. Dört koldan sahaya inen zabıta ekipleri 67 iş yerini denetledi.

KAFETERYALARA SIKI DENETİM

Manisa Kula'da otobüs duraklarına bakım Manisa Kula'da otobüs duraklarına bakım

İnegöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğünden denetimlere ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “İlçemizde faaliyet göstermekte olan Kafeterya işletmelerine yönelik 01-11 Ekim 2024 tarihlerinde denetlemeler icra edilmiştir. Bu kapsamda 67 işyerinde ekiplerimizce gerekli kontroller yapılmıştır. Denetimlerde; işyeri açma ve çalışma ruhsatı, hijyen, güncel fiyat etiketi ve tarife, saklama-depolama alanları, işyeri tertip ve düzeni, ruhsata aykırı faaliyet konularında gerekli kontroller yapılmıştır. Denetim esnasında 5 işyerine Fiyat Etiketi Yönetmeliğine aykırılıktan işlem yapılmış olup, diğer işyerlerinde kusurlu görülen hususlarda ihtarname tanzim edilerek idari yaptırım uygulanmıştır. Zabıta Müdürlüğü olarak her alanda çalışmalarımız ve denetimlerimiz azim ve kararlılıkla devam etmektedir.”

Kaynak: igf